Mizuno Wave Ascend 8

wave ascend

Wave Ascend 8

Φυσική υποστήριξη

 

Ένα δυναμικό παπούτσι με πολύπλευρη υποστήριξη

 

 

Σχεδιασμένο για τον γρήγορο ορεινό δρομέα, το Wave Ascend 8  προσφέρει όχι μόνο την δυναμικότητα των δρομικών μοντέλων της Mizuno, αλλά και επιπλέον προστασία στις ανώμαλες επιφάνειες.

 

Πρόκειται για την όγδοη κατά σειρά αναβάθμιση του μοντέλου Ascend και το πλέον αγαπημένο των ορεινών δρομέων, που προσφέρει  μέγιστη απορροφητικότητα κραδασμών, σταθερότητα και ταχύτητα. Το Ascend 8 συνδυάζει με μεγάλη ευκολία διαδρομές εντός και εκτός πόλης , με άνεση στον δρόμο και στιβαρότητα στις ορεινές επιφάνειες.

 

Το δικτυωτό πλέγμα στο επάνω μέρος του Wave Αscend 8  μειώνει σημαντικά το βάρος του, χαρακτηριστικό όλων των Wave παπουτσιών. Η τεχνολογία Dynamotion Fit™, με τις ενσωματωμένες λωρίδες σταθερότητας  τύπου Χ, στο μπροστινό μέρος ,προσφέρουν στον δρομέα πλευρικό έλεγχο των κινήσεων  και υποστήριξη, ενώ οι λωρίδες ενίσχυσης της εσωτερικής πλευράς προσφέρουν ασφάλεια σε όλες τις επιφάνειες. Οι προεξοχές σχήματος Χ στην εξωτερική σόλα παρέχουν άριστο κράτημα και υποστήριξη σε οποιαδήποτε κατεύθυνση χωρίς να αυξάνει το βάρος.

 

 

Όπως ο προκάτοχός του το νέο Wave Ascend 8 διαθέτει την τεχνολογία AP+™. Η ενδιάμεση σόλα παρέχει την απαραίτητη απορροφητικότητα κραδασμών και υποστήριξη σε απαιτητικές διαδρομές.

 

Αυτό το παπούτσι προφέρει εξαιρετική υποστήριξη χωρίς να υστερεί σε ευελιξία, καθώς η ασύμμετρη σχεδίαση του δεσίματος  που ακολουθεί το περίγραμμα του ποδιού, μεγιστοποιεί την άνεση για τον δρομέα.

 

 

Χαρακτηριστικά:

  • Τιμή: €130.
  • Βάρος: Ανδρικό μέγεθος 10:300g Γυναικείο μέγεθος 6:275g.
  • 10/22mm Κλήση.

 

Βελτιώσεις:

  • Νέος σχεδιασμός με X-straps στο επάνω μέρος του παπουτσιού για ακόμα καλύτερη εφαρμογή
  • Ασύμμετρη ραφή για μεγιστοποίηση της άνεσης